Kom og vær med til at skabe glæde på Ryetbo Plejehjem!

Har du lyst til at blive en del af hyggeteamet på Ryetbo Plejehjem ? Så kom og være med til at skabe glæde og indhold i hverdagen hos vores beboerne.

Som hygger vil du være med til at skabe glæde i mange menneskers liv og det behøver ikke at være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, eller en gang om ugen, måneden eller året.

Hjælpen i hverdagen kan f.eks. være i forbindelser med:• Fællessang• Gåture• Udflugter• Arrangementer• Mandeklub• Pyntning til f.eks. jul, påske, etc.• Spille brætspil• Besøgsven• Kreativitet så som strikke, sy osv.• Bagning• Socialt samvær over en kop kaffe

Du vil få en god introduktion og fast kontaktperson. Ryetbo Plejehjem ligger midt i Værløse tæt på skov og andre skønne omgivelser.

Lyder det noget for dig? Så ring til vores frivilligkoordinator på tlf. 29290730 eller skriv en mail til rt@bjornsholm.com

I fællesskab finder vi ud af, hvordan du bedst kan bidrage med at styrke beboernes livskvalitet. Det er vigtigt for os, at du gør det, du brænder for! Vi tager altid udgangspunkt i dine ressourcer, interesser og ønsker som hygger her på Ryetbo Plejehjem

Vi glæder os at høre fra dig!

Sted:
Ryetbo Plejehjem
Ryetvej 20, 3500 Værløse

Vi glæder os til at møde dig!